Hoezo Persoonlijke Verkoop?​​​​

Als ZZP’er kun je het best een tijdje uitzingen achter je laptop met een cappuccino. Je kunt makkelijk dagen vullen met social selling en online advertising. Maar vroeg of laat zit je tegenover die potentiële klant. En die wil jij graag als betalende relatie voor je bedrijf winnen. En dan wordt het spannend én ingewikkeld.

Het resultaat van goede Persoonlijke Verkoop

Hoe zou het voor jou zijn als je aan tafel je potentiële klant voor je kan winnen? Op een manier waar jullie allebei heel blij van worden? En dan de samenwerking starten tegen een mooi tarief? En dat die samenwerking ook nog eens duurzaam is? Dat is het resultaat van goede Persoonlijke Verkoop.

Wat heb jij daar voor nodig?

Een onweerstaanbaar aanbod? Het zelfvertrouwen om de scherpste vragen te stellen? Een stevige structuur om het gesprek te kunnen regisseren? Een goed verhaal waar je jouw klant mee raakt? Het lef om het concreet te maken? Dit is waar Persoonlijke Verkoop over gaat.

In dit e-book leer je...

 • dat het oké is om commercieel te zijn
 • te stoppen met verkopen
 • hoe je wél aan nieuwe klanten komt
 • check
  dat pijn fijn is
 • check
  wat niet werkt én waarom
 • check
  ...en nog veel meer

Wil jij als ZZP’er een leuk bedrijf? En een lekker leven? In balans? Ondernemend Succes? Vanuit je eigen Persoonlijke Kracht?
Dan moet je dus een meester worden in Persoonlijke Verkoop.
In dit e-book geef ik je handvatten geeft om vanuit jouw eigen stijl en principes lekker aan de slag te gaan met je klant.

E-book Persoonlijke Verkoop

Wil jij ook ondernemend succesvol zijn?

Je leven is namelijk leuker als je ondernemend succesvol bent. Dat je écht impact maakt en dat ook nog eens met plezier doet. Echt & Oprecht, omdat het bij je past. En dat je inspanningen versus je resultaten in balans zijn.

Ik lees verder want dit wil ik ook …

E-book Persoonlijke Verkoop

Copyright © ZZP Doorbraak | Met medewerking van Marketingfans

Footer menu

>
Scroll naar top