​Even voorstellen, Ron Hubbers​​​​

Sinds 2004 ben ik ZZP’er. Ik ben altijd trots geweest op mijn zelfstandigheid. Trots dat ik onafhankelijk ben. Dat ik het gevoel heb dat ik zelf aan het roer sta in mijn werk en leven. Trots dat ik een loyale klantenkring heb opgebouwd. Dat ik daarmee een heel prettig inkomen verdien, is ook fijn.

Ik kies bewust voor werk waar ik goed in ben en plezier in heb. Ik kies ervoor om samen te werken met mensen met wie ik prettig werk. Mensen die ik vertrouw. Daardoor heb ik iedere dag een goed gevoel bij mijn werk. En ik krijg waardering voor wat ik beteken voor de mensen met wie ik werk. Dit geeft me vertrouwen in mijn ondernemerschap.

Het is mijn ambitie om ZZP’ers te helpen met hetzelfde gevoel te ondernemen. Ik geloof dat Persoonlijke Kracht leidt tot Ondernemend Succes. Rond deze ambitie heb ik mijn bedrijf ZZP Doorbraak gebouwd. 

Ik wens jou als ZZP'er ondernemer mooi werk tegen lekkere tarieven met gave klanten!

Ron Hubbers - Het gezicht achter ZZP Doorbraak

Ron Hubbers - Het gezicht achter ZZP Doorbraak

Wat ik voor je meebreng

Een enorme honger naar kennis over hoe mensen en bedrijven tikken. En hoe mensen leren en ontwikkelen. Hoe je kunt zorgen dat jij bijdraagt aan het succes van je klanten.

  • 13 jaar ervaring in salestraining. Ongeveer 10.000 mensen heb ik helpen groeien in verkopen, zonder te verkopen.
  • 25 jaar professionele ervaring in sales. Van ZZP klanten tot internationale accounts. Van telefonische advertentieverkoper tot sales manager.
  • 25 jaar ploeteren. Alle frustraties die ik heb beleefd door afwijzingen, domme fouten en onwetendheid. Ik heb ze voor je gemaakt. Ik ga je helpen. Dan hoef jij er niet zoveel te maken als ik. Dat scheelt weer.
  • 25 jaar succes vieren. Succes heeft veel gezichten. Mooie deals. Lekkere winst. Continuïteit en zekerheid. En ook positieve waarderingen van klanten. Fijne samenwerkingen. Complimenten. Persoonlijke groei. Je krijgt het er allemaal bij.
  • Ongeremd enthousiasme over verkoop, marketing, onderhandelen, persoonlijke groei, zelfvertrouwen en ondernemend succes. Ik geniet van wat ik doe. En dat kan wel eens besmettelijk zijn.

100% Echt & Oprecht?!

Over commercie bestaan veel misverstanden. Het zou gaan om het aanpraten van problemen en oplossingen. Het zou gaan om heel veel praten, of juist alleen maar luisteren. Je zou moeten kiezen tussen commercieel zijn of een duurzame relatie met je klanten. Allemaal onzin.

Houd het simpel

Vraag jezelf af waarom je dit mooie ZZP ondernemerschap ook alweer hebt gekozen. Jij hebt je toekomstige klanten iets goeds te bieden, toch?
Voor mij moet commercie (marketing en verkoop) daar om draaien. Je wilt gewoon zorgen dat jouw toekomstige klanten weten dat je bestaat en dat je iets goeds voor ze kunt doen.

En dat wil je dan op een manier doen die past in het leven zoals jij dat graag leeft. En dan tegen een vergoeding die ervoor zorgt dat jij een solide inkomen hebt. Waarin de risico’s die je loopt netjes zijn afgedekt.
Gewoon een eerlijk tarief dat recht doet aan de waarde die je levert.

Dit is waar marketing en verkoop voor mij om draait. Dat is dus 100% Echt & Oprecht.

Ik hoop dat jij je weg vindt in 100% Echte & Oprechte marketing en verkoop. Zullen we samen sparren om uit te zoeken hoe jij nieuwe klanten kunt winnen? Ik wil je graag spreken. Het verplicht je tot niets. Het is 100% Echt & Oprecht. In het ergste geval krijg je waardevolle tips en een berg inspiratie.

Uuuhhh, ik twijfel nog wel een beetje of dit wel iets voor mij is.
Ron, wil je online met sparren en me een eerlijk advies geven of ik hier wel aan moet beginnen?

Oké, ik weet genoeg! Ik wil binnen 6 maanden mooie nieuwe klanten tegen fijne tarieven!
Ik begin dus vandaag nog aan mijn Nieuwe Klanten Sprint!

Ik ben meer van het type “eerst zelf ervaren, dan bepaal ik of dit iets voor mij is”. Ik schrijf me in voor de workshop Nieuwe Klanten Sprint op [datum]

Copyright © ZZP Doorbraak | Met medewerking van Marketingfans

Footer menu

>
Scroll naar boven
Scroll naar top